Go to Top

Sajam turizma Beograd 2018

Turistička organizacija Plav je ove godine prvi put učestvovala na 40. Međunarodnom sajmu turizma ,,IFT 2018” koji se održao od 22. do 25. februara u Beogradu. To je ujedno i naše prvo učešće i predstavljanje turističke ponude na nekom od sajmova uopšte.

Zahvaljujući podršci Nacionalne turističke organizacije, koja nam je kroz projekat pomogla da uradimo promotivne materijale, i uz podršku Opštine Plav, uspjeli smo da pripremimo i odštampamo devet novih flajera na kojima smo predstavili dio prirodnih ljepota Plava i okoline, nacionalnog parka Prokletije i manifestacija koje se održavaju u našoj opštini.

Posjetioci našeg štanda su uglavnom bili planinari i alpinisti, i najviše interesovanja je vladalo upravo za planinarenje. Iskoristili smo priliku da ih informišemo o planinarskim pohodima i da im na licu mjesta pokažemo dio prirodnih ljepota Bogićevice, Hrida i Hridskog jezera, Tromeđe, Visitora i Kofiljače. Naravno, osim za ove lokalietete, promotivni materijali su urađeni i za manifestaciju Dani borovnice i Limsku regatu, Plavsko jezero i Kulu Redžepagića.

Bilo je interesovanja i za ponudu na Prokletijama u opštini Gusinje, prije svega za doline Grebaje i Ropojana, kao i za međunarodnu planinarsku stazu Vrhovi Balkana.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Polja sa zvjezdicom su obavezna *

Možete koristiti sledeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>