Go to Top

Na sajmu u Budvi predstavljena turistička ponuda Plava

Turistička organizacija Plav učestvovala je na 27. Međunarodnom sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo METUBES, koji je odžan 22 – 24. mart 2018. Godine u Budvi.

Na štandu Nacionalne turističke organizacije TO Plav je svoju ponudu predstavila zajedno sa osalim turističkim organizacijama Crne Gore, a na zajedničkom promotivnom pultu sa TO Andrijevica i TO Budva.

Promotivnim materijalima predstavili smo dio prirodnih ljepota Plava i okoline, nacionalnog parka Prokletije i manifestacija koje se održavaju u našoj opštini.

Bila je ovo prilika da se dogovore i zakažu novi susreti u Plavu tokom maja mjeseca, kada i počinje ljetnja turistička sezona. Prvog maja održava se planinarski pohod na Tromeđu, sredinom maja je manifestacija Dani behara, a početkom juna kreće Limska regata.

Tokom juna planirana je biciklistička trka Plav-Gusinje-Plav, fotokolonija Prokletije-gdje Crna Gora ljubi nebo, a polovinom jula planinarski pohod na Hrid i Hridsko jezero.

U tom periodu već će uveliko početi pripreme za održavanje manifestacije 19. Dani borovnice 2018.

Posjetioci sajma u Budvi imali su priliku da se upoznaju i informišu o ovim i drugim aktivnostima.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Polja sa zvjezdicom su obavezna *

Možete koristiti sledeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>