Go to Top

MOTO KROS NA PROKLETIJAMA

Moto-Kros klub Plav – Gusinje,  će biti domaćin dvodnevnog pohoda dvo i  četvorotočkaša na Prokletijama, koji će se održati 27 – og  i  28 – og  Septembra 2013. godine.

Učešće  će pored domaćina uzeti i Polaris klub iz Srbije, Ekipa Polarisa iz Norveške na četvorotočkašima, gosti iz: Švajcarske, Slovenije, Bosne, Mađarske i Makedonije. Očekuje se da će biti oko 40 četvorotočkaša i isto toliko dvotočkaša, koji će biti  u prilici da uživaju u ljepotama naših planina.

Okupljanje je u četvrtak 26.09.2013. godine  u popodnevnim časovima u hotelu „Kula Damjanova“…

27.09.2013. godine

I dan: Tura kreće u jutarnjim časovima od hotela „Kula Damjanova“ – prolazak kroz grad – Bogajće – Kofiljača – Bikina česma – Ruža – Bjelaja – Horolac – Bogićevica. U Bogićevici je predviđen ručak i malo duža pauza za ručak, đe će spremati „Pasulj“ na domaći način. Nakon ručka predviđen je povratak za Plav preko Babinog Polja.

28.09.2013. godine

II dan: Vardište – Budojevice – Karaula – Hakanjska Mema – Podkobila – Memina planina, đe je predviđena pauza i ručak „Spremi sam“ uz uživanje sa pogledom na Plavsko jezero.  Tura se dalje nastavlja do Bora Koljenovića a zatim  povratak do Meme Feratovića  – preko sela Hakanje do hotela.

Oproštajno veče i druženje u hotelu.

Nedjelja, 29.09.2013. godine Povratak u jutarnjim časovima …

Kako kažu iz kluba ovo je veliki  korak za  Moto-kros klub i promociju turizma, sporta i zdravog života. Manifestacija je samo početak druženja i međusobne saradnje klubova iz različitih država, planirano je da se u narednoj godini organizuje i  međunarodna manifestacija koja će okupiti sve ljubitelje zvuka motora, prirode i uživanja, u čemu će značajno učešće pored klubova uzeti i Turistička organizacija opštine Plav u saradnji sa  gradom Podgorica.  

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Polja sa zvjezdicom su obavezna *

Možete koristiti sledeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>